Professionel regnskabsudarbejdelse/-assistance ved årsregnskab

Har du brug for professionel hjælp til at få udarbejdet dit årsregnskab, så du kan være sikker på, at det lever op til kravene, så står vi klar til at hjælpe dig.

Hos Revision- & Regnskabskontoret hjælper vi vores kunder med at udarbejde og aflægge årsregnskab i en overskuelig og forståelig form, som naturligvis lever op til de gældende standarder og den gældende lovgivning.

Vores virksomhed blev etableret tilbage i 1947, og vi har dermed mange års erfaring inden for regnskab og revision. I dag beskæftiger vi syv medarbejdere, som hjælper både små og mellemstore virksomheder i og omkring Sønderborg, Graasten og Nordborg med udarbejdelse af årsregnskaber og andre regnskabsopgaver.

Vi oplever mange tilfredse samarbejdspartnere som brugere af vores kunders regnskaber, herunder blandt andet kreditgivere.

Ved regnskabsudarbejde og indberetninger anvender vi løbende opdaterede og relevante elektroniske hjælpemidler, så vores arbejde bliver udført hurtigt og effektivt. Det kommer dig til gode i forhold til tidsfristen og prisen på vores services.

Årsregnskab udarbejdes i samarbejde med kunden

Udarbejdelsen af årsrapporten sker hos os altid i samarbejde med kunden, således at det er kunden, der vælger arbejdsfordelingen. Vores regnskabsassistance kan planlægges således, at kunden præcis får dækket netop sit individuelle behov for hjælp til sit årsregnskab.

I forbindelse med regnskabsafslutning assisterer vi gerne med tilknyttede indberetninger såsom selvangivelse/oplysningsskema og eventuelle udbytteangivelser med videre.

Vi står i løbet af året naturligvis også til rådighed for regnskabsmæssige spørgsmål, og vi afholder almindeligvis regnskabsmøde med dig som kunde mindst én gang om året, hvor der er plads til drøftelser og kommentarer til det forgangne år – herunder både forslag til nye fokusområder og eventuelle forslag til forbedringer.

Kontakt os og hør mere eller book et indledende møde

Hvis du kunne tænke dig at få professionel hjælp til udarbejdelsen af dit årsregnskab, så bør du altid ringe til os på telefon 74 42 36 53 eller sende en e-mail til rr@revision-regnskabskontoret.dk for en dialog omkring booking af et indledende møde, hvor vi kan gennemgå dine ønsker og forventninger til vores assistance. 

Hvis du ønsker at booke et indledende møde, kan du også udfylde kontaktformularen her på denne side, så sørger vi for at vende tilbage til dig så hurtigt som muligt.

Har du nogle spørgsmål omkring vores assistance i forbindelse med udarbejdelse af årsregnskab, eller kunne du tænke dig at høre mere om, hvem vi er, og hvordan vi kan hjælpe dig, hører vi også gerne fra dig.

Book et møde​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Revision- & Regnskabskontoret ApS

​CVR: 28902867