Professionel regnskabsudarbejdelse/-assistance ved årsregnskab

Hos Revision- & Regnskabskontoret ApS hjælper vi vore kunder med at udarbejde og aflægge årsregnskab i en overskuelig og forståelig form, som naturligvis lever op til gældende standarder og lovgivning. 

Ved regnskabsudarbejdelse og indberetninger anvender vi løbende opdaterede relevante elektroniske hjælpemidler, så arbejdet udføres hurtigt og effektivt. 

​Vi har kunder i og omkring Sønderborg, Aabenraa og Augustenborg, og vi oplever mange tilfredse samarbejdspartnere som brugere af vore kunders regnskaber, herunder bl.a. kreditgivere. ​

Årsregnskab udarbejdes i samarbejde med kunden

Udarbejdelse af årsrapporten sker i samarbejde med kunden, således at kunden vælger arbejdsfordelingen.

Vores assistance kan planlægges, så kunden præcis får dækket netop sit individuelle behov for hjælp til sit årsregnskab. I forbindelse med regnskabsafslutning assisterer vi gerne med tilknyttede indberetninger som selvangivelse/oplysningsskema og eventuelle udbytteangivelser mv.

Vi står i løbet af året naturligvis også til rådighed for regnskabsmæssige spørgsmål, og afholder almindeligvis regnskabsmøde med kunden mindst én gang årligt, hvor der er plads til drøftelser og kommentarer til det forgangne år - herunder forslag til nye fokusområder og eventuelle forslag til forbedringer. 

Hvis du ønsker professionel hjælp til dit årsregnskab, bør du ringe til os på telefon 74 42 36 53 eller sende en mail til rr@revision-regnskabskontoret.dk.

Book et møde​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Revision- & Regnskabskontoret ApS

​CVR: 28902867