​Bogføring og hjælp til regnskab

Hos Revision- & Regnskabskontoret tilbyder vi professionel bogføring og hjælp til regnskab til forskelligartede virksomheder inden for SMV-segmentet i Sønderborg, Aabenraa, Augustenborg og omegn. Har du svært ved at overskue dine regnskaber, eller har du måske hverken tid eller lyst til at bruge ressourcer på det, varetager vi det gerne for dig.

Vi har stor erfaring som bogholder og kan tilbyde hjælp med eksempelvis:

  • Bogføring af bilag
  • Bogføring af løn
  • Regnskab
  • Udarbejdelse af kassekladder og meget andet.

Nogle fører selv en kasserapport over de løbende ind- og udbetalinger samt fakturerer selv. Vi kan i denne situation være behjælpelige med hurtig og effektiv elektronisk bogføring, hvis det ønskes.

​Bogholder med fokus på kvalitet

Når det kommer til bogføring, har vi som bogholder altid fokus på kvalitet i leverancen, da mange virksomheder afhænger af vores evner og præcision.

Vi kan også tilbyde at føre bogholderiet på virksomhedens system eller via elektronisk genererede kassekladder, som indlæses i vores eget system.

Hvad laver en bogholder?

En bogholder laver alt fra løn til regnskab og fra kreditering til debitering. Alt kan opsættes og tilrettelægges, således at det bedst muligt tilgodeser dine behov. Skulle du ønske at gå fra selv at udarbejde kassekladder og sende disse til os, til selv at skulle varetage al bogføring, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette i vores bogholderi.​

Kontakt os for nærmere aftale

Vil du høre mere om, hvad vi som professionel bogholder kan gøre for dig og din bogføring, er du velkommen til at kontakte os ved behov. Om der er tale om en lille opgave eller et længerevarende samarbejde, er helt op til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.

Kontakt os ganske uforpligtende på telefon 74 42 36 53, eller skriv til os på rr@revision-regnskabskontoret.dk.

Book et møde​

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Revision- & Regnskabskontoret ApS

​CVR: 28902867