Bogføring​

Bogholder der tilbyder bogføring og hjælp til regnskab

Leder du efter en dygtig og professionel bogholder, der kan hjælpe dig med din bogføring og dine regnskaber, så er du kommet til det rette sted. Her på siden kan du læse mere om de ydelser, vi tilbyder inden for bogføring.

​Hos Revisions- & Regnskabskontoret tilbyder vi professionel bogføring og hjælp til regnskab til mange forskelligartede virksomheder inden for SMV-segmentet i Sønderborg, Graasten, Nordborg og andre omkringliggende områder.

Har du svært ved at overskue dine regnskaber, eller har du måske hverken tid eller lyst til at bruge dine ressourcer på det, så varetager vi gerne arbejdet for dig.​

Kontakt Revision- & Regnskabskontoret ApS

Udfyld formularen og vi vender tilbage hurtigst muligt

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi besvarer alle henvendelser inden for 24 timer.

Felter markeret med * skal udfyldes.​

Hvad laver en bogholder?

Der er rigtig mange opgaver forbundet med at drive en virksomhed, uanset om der er tale om en lille eller mellemstor virksomhed. En del af opgaverne er forbundet med driften og udviklingen af virksomheden, mens der også skal bruges meget tid på administrative opgaver som for eksempel bogføring.

En bogholder laver alt fra løn til regnskab og fra kreditering til debitering. Alt kan opsættes og tilrettelægges, således at det på bedst mulig vis tilgodeser dine behov. Det betyder for eksempel, at skulle du ønske at gå fra selv at udarbejde kassekladder og sende disse til os, til selv at skulle varetage al bogføring, kan vi ligeledes være behjælpelige med dette i vores bogholderi.

Nogle vælger selv at føre en kasserapport over de løbende ind- og udbetalinger samt foretrækker selv at fakturere. Hvis du foretrækker selv at stå for denne del af arbejdet, så kan vi i denne situation være behjælpelig med både hurtig og effektiv elektronisk bogføring, hvis det ønskes.​

Vi har mange års erfaring som bogholder, og vi kan tilbyde hjælp med for eksempel:

  • ​Bogføring af bilag
  • Bogføring af løn
  • Regnskab
  • Udarbejdelse af kassekladder og meget andet

Vi har et stort fokus på kvalitet

Når det kommer til bogføring, har vi som bogholder altid fokus på kvaliteten i leverancen, da mange virksomheder afhænger af vores evner og præcision. Det er vigtigt, at der ikke opstår nogen fejl i forbindelse med vores bogføring, og derfor er vi altid meget grundige i vores arbejde.

Vi kan også tilbyde at føre bogholderiet på virksomhedens system eller via elektronisk generede kassekladder, som bliver indlæst i vores eget system.

Kontakt os for professionel bogføring eller book et møde

Vil du høre mere om, hvad vi som bogholder kan gøre for dig og din virksomhed ift. bogføring, eller har du nogle spørgsmål, er du meget velkommen til at tage 74 42 36 53 eller ved at skrive til os på vores e-mail rr@revision-regnskabskontoret.dk.

Det gælder både, hvis du har nogle spørgsmål, hvis du ønsker at høre mere, eller hvis du kunne tænke dig at booke et indledende møde med os. Alternativt kan du også udfylde vores kontaktformular her på denne side for at booke et møde, så vender vi tilbage til dig så hurtigt som muligt med nærmere information.​

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Revision & Regnskabskontoret​

Østergade 20, 6400 Sønderborg

Klik her for rutevejledning

Telefon: 74 42 36 53

Om ​firmaet

Revision- & Regnskabskontoret blev etableret 1. april 1947. Virksomheden beskæftiger i dag 7 medarbejdere, heraf 2 registrerede revisorer. 

Vi ønsker og bestræber os på at levere kvalitetsydelser til vore kunder til konkurrencedygtige priser.